De här diagnoserna hjälper vi dig med

Läkarbedömning direkt på nätet utan fysisk undersökning, videochatt eller provtagning.

Urinvägsinfektion?

På urinkollen.se riktar vi oss till dig med tidigare erfarenhet av urinvägsinfektion och som har kvinnligt könsorgan. Träffsäkerheten hos denna grupp är hög, därför behöver du inte lämna urinprov. Våra läkare ger råd och kan vid behov förskriva antibiotika för att du ska bli av med dina besvär. Du får diagnos och eventuellt recept inom 30 minuter.

Akne?

På aknekollen.se hjälper vi dig med akne som du inte får bukt med på egen hand. Våra läkare har lång erfarenhet av hudsjukdomar, de kan ge råd och förskriva receptbelagda läkemedel. Läkaren finns med under hela behandlingen för att följa upp och vid behov reglera din medicinering. Akne är en underbehandlad hudsjukdom och drabbar 85 procent av alla ungdomar.

Besvärlig pollenallergi?

Pollenkollen.se hjälper dig med din pollenallergi. En del av behandlingen är råd om hur du lindrar dina symtom, men de flesta behöver rådgivning och förskrivning av rätt läkemedel. Du får rätt behandling för dina besvär inom 30 minuter och vid behov följer läkaren upp med återbesök och nytt recept.

Mun- eller könsherpes?

På herpeskollen.se hjälper vi dig som är diagnostiserad med herpes och behöver medicinering vid eller inför ett herpesutbrott. Vi förskriver antiviralt läkemedel mot både köns- och munherpes när receptfria alternativ inte hjälper. Det är viktigt att börja behandla din herpes inom 48 timmar, därför kan du få tabeletter utskrivet i förebyggande syfte. Du behöver inte visa dina utslag utan svarar på några enkla frågor om ditt hälsotillstånd.

Borrelia?

På borreliakollen.se hjälper vi dig som har misstanke om att du har fått borrelia. Kanske har du haft en fästing och har tydliga symtom som klåda och cirkelformad rodnad runt bettet. På borreliakollen.se laddar du upp bilder på området där fästingen suttit. Tillsammans med några frågor kan vår läkare snabbt ställa en säker diagnos. Får du diagnosen borrelia behandlas du alltid med antibiotika, recept får du av våra läkare.

Besvär med ögonen?

Ögonkollen.se hjälper dig med några av de vanligaste ögonbesvären: allergi, pollen, inflammationer, besvärande vaglar och torra ögon. Våra läkare är specilalister inom ögonsjukdomar och ställer diagnos efter information och fotografier som du lämnar. Du får rådgivning och rätt behandling för dina besvär samma dag och vid behov följer läkaren upp med återbesök.

Har du svårt att få stånd?

På potens-kollen.se får du snabbt och säkert hjälp med behandling för erektil dysfunktion, potensproblem.